فلسفه هریک از خوراکیهای هفت سین 

 سمنو: نماد زایش و بارورى گیاهان است و از جوانه هاى تازه رسیده گندم تهیه مى شود.

سیب: نماد بارورى، زایش و سلامتی است.

سنجد: نماد عشق و دلباختگى است و از مقدمات اصلى تولد و زایندگى.

سبزه: نماد شادابى و سرسبزى و نشانگر زندگى بشر و پیوند او با طبیعت است.

سماق، سرکه و سیر: نماد چاشنى و محرک شادى و سلامتی در زندگى به شمار مى روند.

سکه: به نیت برکت و درآمد زیاد انتخاب و بر سفره هفت سین می نشیند .

 اما غیر از این گیاهان و میوه هاى سفره نشین، خوان نوروزى اجزاى دیگرى هم داشته است، در این میان تخم مرغ نماد زایش و آفرینش است و نشانه اى از نطفه و نژاد.

 آینه: نماد روشنایى است و حتماً باید در بالاى سفره جاى بگیرد.

 آب: نشانه برکت و پاکی در زندگى است .

 اسپند، شاخه هاى سرو، دانه هاى انار، گل بیدمشک، شیر نارنج، نان و پنیر، شمعدان و... را هم مى توان جزو اجزاى دیگر سفره هفت سین دانست.


برچسب‌ها: فعالیتهای نوروزی دانش آموزان ابتدایی در ایام تعطی, فلسفه ی هریک از خوراکیهای هفت سین

تاريخ : شنبه بیست و دوم اسفند ۱۳۹۴ | 17:23 | نویسنده : ن. رضایی |